M/S Museet for Søfart

Få Bjarke Ingels Groups banebrydende arkitektur som rammen om dit arrangement, på det prisvindende M/S Museet for Søfart. Over Helsingør Værfts gamle tørdok svæver broer af glas og stål, og en let skrånende rampe fører dig ned i et unikt univers af skøn arkitektur og spændende maritim historie. Her kan du booke din egen bro eller et mødelokale med panoramavinduer med udsyn til den rå tørdok og helt unikke omgivelser.

Rammerne er alsidige og du kan f.eks. afholde foredrag på den svævende Kronborgbro, med dens 139 elegante Arne Jacobsen stole, eller holde møde eller middag i Det Blå Rum med panoramavinduer i dokkens spids. Vil du sætte en rå og dynamisk ramme om dit store arrangement eller middag, så har Globaliseringsrummet plads til op til 250 siddende personer. I mindre skala kan middagen indtages i M/S Café, omgivet at smukke, rå betonvægge og udsigt til dokkens betagende rum med de krydsende stål- og glasbroer. Cafeen kan desuden åbne ud til dokken så der f.eks. kan inviteres på drinks under åben himmel i Danmarks smukkeste underjordiske rammer.

Lokaler og priser

Vores konferencelokaler koster 150 kr. pr. person og er inklusiv adgang til museets udstillinger samt moderne AV-teknisk udstyr

Det Blå Rum har plads til ca. 48 gæster.

Kronborgbroen har plads til max 139 siddende gæster.

Globaliseringsrummet er det største rum med plads til ca. 250 siddende gæster.

M/S Café har plads til ca. 120 siddende gæster og kan arrangeres med udgang til dokken.

Alle lokalerne er meget fleksible så ring gerne og hør mere præcist om plads og opstillinger og sammensætning af menu.

Hver onsdag holder vi åbent til kl. 11 - 20, ellers vil der ved arrangementer, der slutter efter museets åbningstid, tirsdag-søndag kl. 11-17, juli-august kl. 10-17, blive beregnet en ekstra "åbningspris". 

Læs vores online magasin

Her kan du blive inspireret af aktuelle artikler og læse mere om de enkelte mødesteder.

Få vores nyhedsbrev

Cirka hver anden måned sender vi nyhedsbrev ud med tips, tilbud og invitationer fra alle mødestederne.