Sundbusserne

Velkommen til Sundbusserne

De sidste par år har sundbussen M/S Pernille gennemgået en omfattende renovering. Fra at have været udelukkende et transportmiddel, er M/S Pernille blevet til et "oplevelses-skib" med plads til både fester, gæster, møder og receptioner, og det er ikke kun interiør, der er blevet opgraderet. Det er maden ombord også, og der kan sagtens bestilles helt særlig forplejning, og hvis I ønsker at inkludere en udflugt i Sverige, så arrangerer vi også gerne det.

I dagtimerne sejler M/S Pernille i fast rutefart, men med et dæk man kan leje og lukke helt af til et sejlende møde. Derudover er der løbende forskellige events ombord, som kan inkluderes i en firmafest.

Men udenfor den faste rutefart kan hele Sundbussen chartres og man kan dermed få sit helt eget skib og eksempelvis sejle langs Den Danske Riviera. Om sommeren er det en helt særlig oplevelse med både solnedgang og marsvin, der leger i bølgerne.

Fakta om Sundbusserne

M/S Pernille har to saloner, der kan benyttes til møder eller selskaber. Salonen på nedre dæk, har plads til 60 spisende gæster. Den er indrettet med lyse stole og borde, der er flytbare. Salonen på øvre dæk har plads til 70 spisende gæster. Den er indrettet med sofaer/borde, der ikke er flytbare. Begge saloner kan lukkes af, så I har den privat. Her er trådløst wi-fi, højttalere/mikrofon og skærm.

Herudover har Pernille et mindre opholdsområde med plads til 16 gæster samt dæk under åben himmel, hvor den smukke udsigt over Øresund og mod den danske og svenske kyst kan nydes.

I dagtimerne sejler vi i rutefart mellem Helsingør og Helsingborg. Her er det muligt at leje en af vores saloner, men ikke hele skibet. 

Du kan leje hele skibet og sejle hen vor du vil mandag - torsdag efter kl. 19.30 og søndage efter kl. 18.30. 

Fredag og lørdag har vi levende musik ombord og sejler i rutefart til kl. 21.30. Ønsker du at kombinere dit arrangement med vores levende musik arrangementer, er det en mulighed

Sejlturen mellem Helsingør og Helsingborg tager 20 min., og det er let at komme til Sundbusserne. Fra Helsingør Station tager det blot 2 min., og der er parkeringspladser fem min. væk.

Et typisk "dinner-cruise" tager typisk 3 timer, men kan skræddersys helt efter jeres ønsker og behov, og I får også tildelt jeres egen lokalkendte kontaktperson under hele planlægningsfasen, samt jeres egen kontaktperson ombord. Priser beregnes fra gang til gang, så send venligst en forespørgsel, og I er altid velkomne til en "prøvesejlads".

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs vores online magasin

Her kan du blive inspireret af aktuelle artikler og læse mere om de enkelte mødesteder.

Få vores nyhedsbrev

Cirka hver anden måned sender vi nyhedsbrev ud med tips, tilbud og invitationer fra alle mødestederne.