Sundbusserne

Velkommen til Sundbusserne

De sidste par år har sundbussen M/S Pernille gennemgået en omfattende renovering. Fra at have været udelukkende et transportmiddel, er M/S Pernille blevet til et "oplevelses-skib" med plads til både fester, gæster, møder og receptioner, og det er ikke kun interiør, der er blevet opgraderet. Det er maden ombord også, og der kan sagtens bestilles helt særlig forplejning, og hvis I ønsker at inkludere en udflugt i Sverige, så arrangerer vi også gerne det.

I dagtimerne sejler M/S Pernille i fast rutefart, men med et dæk man kan leje og lukke helt af til et sejlende møde. Derudover er der løbende forskellige events ombord, som kan inkluderes i en firmafest.

Men udenfor den faste rutefart kan hele Sundbussen chartres og man kan dermed få sit helt eget skib og eksempelvis sejle langs Den Danske Riviera. Om sommeren er det en helt særlig oplevelse med både solnedgang og marsvin, der leger i bølgerne.

Fakta om Sundbusserne

M/S Pernille har tre saloner, og de kan alle benyttes til møder eller selskaber. Salonen på nedre dæk, har plads til 50-60 gæster. Den er indrettet med lyse stole og borde, der er flytbare. Salonen kan lukkes af og I har den privat. Her er trådløst wi-fi, højttalere/mikrofon og skærm.

Efter kl. 19.00 kan hele M/S Pernille lejes og så er her plads til 190 gæster.
165, hvis det skal være siddende spisning.

Herudover er der et dæk under åben himmel, hvor den smukke udsigt over Øresund og mod den danske og svenske kyst kan nydes.

Sejlturen mellem Helsingør og Helsingborg tager 20 min., og det er let at komme til Sundbusserne. Fra Helsingør Station tager det blot 2 min., og der er parkeringspladser fem min. væk.

Et typisk "dinner-cruise" tager typisk 2 timer, men kan skræddersys helt efter jeres ønsker og behov, og I får også tilddelt jeres egen lokalkendte kontaktperson under hele planlægningsfasen, samt jeres egen kontaktperson ombord. Priser beregnes fra gang til gang, så send venligst en forespørgsel, og I er altid velkomne til en "prøvesejlads".

Vores eventprogram 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs vores online magasin

Her kan du blive inspireret af aktuelle artikler og læse mere om de enkelte mødesteder.

Få vores nyhedsbrev

Cirka hver anden måned sender vi nyhedsbrev ud med tips, tilbud og invitationer fra alle mødestederne.