Bliv inspireret - Frederiksborg Centret

Vi tilpasser os jer. Ikke omvendt!

Frederiksborgcentret er en kreativ sparringspartner, der har stor erfaring med at udvikle og afvikle events, konferencer og lignende. Så læg trygt jeres næste arrangement i hænderne på Frederiksborgcentret.

Lokalerne i Frederiksborgcentret kan indrettes præcis, som I ønsker det – både hvad angår borde og stole, podier, sceneopstillinger og lys og lyd. Stedet er derfor særdeles velegnet til alle former for mødeaktiviteter, kurser, konferencer og kongresser. Frederiksborgcentret er Nordsjællands største kursus- og konferencecenter og kan servicere selskaber på op til 2000 gæster i samme lokale. Herudover kan der bespises 250 gæster i Restaurant F og cirka 125 gæster i Café lille F. Og selvom stedet er stort og professionelt, så garanterer vi, at servicen er personlig og maden af høj kvalitet.

Der er næsten ingen grænser for aktivitetsmulighederne i og omkring Frederiksborgcentret. Her er alt fra stille og rolige beskæftigelser som fx petanque, yoga og bueskydning til mere hårdtslående og fysiske aktiviteter som fx boksning, fægtning og beachvolley. I bestemmer selv. Det afhænger selvfølgelig af hvor meget I vil udsættes for og på hvilket niveau. Til gengæld sørger vi for al planlægning og koordinering i forbindelse med aktiviteterne. Tæt på det hele Frederiksborgcentret ligger med smuk natur og spændende kultur inden for kort afstand. En lille køretur vil hurtigt fragte jer til det verdenskendte kunstmuseum Louisiana, til Kronborg Slot eller til nogle af Danmarks bedste badestrande. Ønsker I blot af komme hjem, så er det også ligetil, både motorvejen og offentlige transportmuligheder ligger nemlig lige om hjørnet.

Tjek iøvrigt også vores eventkalender

Del denne side