Bliv inspireret - Kulturværftet

Udsigt til indsigt

Kulturværftet ligger få meter fra havnekanten og de gamle værftsbygninger er forbundet i et arkadeforløb med store glaspartier. Tagterrassen har byens bedste 360 graders udsigt til Kronborg, Kattegat og Øresund, færgerne og den gamle bydel og over til Sverige. Kulturværftet rummer et væld af muligheder for oplevelser og adspredelse i pauserne.

Et sted med masser af liv, atmosfære og inspiration, som skaber ny energi og nye ideer

På Kulturværftet er der alle muligheder for at engagere og involvere. Udover de veludstyrede mødelokaler, kreative oplevelsesrum og interne kompetencer, har huset et stort netværk af kunstnere, foredragsholdere og folk fra erhvervslivet at trække på. Så har I et bestemt ønske, kan de sikkert opfylde det også.

Arrangeret og iscenesat efter jeres ønsker

På Kulturværftet skræddersys jeres møde- og konferencedag efter ønske og behov. Huset tilbyder også kulturkonferencepakker, hvor mødedeltagerne – i forbindelse med mødet eller konferencedagen - kan få inspiration ved fx at opleve en koncert, et teaterstykke, performance eller foredrag. Kulturværftet stiller selvfølgelig det nyeste og mest brugervenlige tekniske udstyr til rådighed. Der er internetadgang overalt i huset og mødelokalerne er praktisk indrettet med funktionsvægge, og blandt andet projektorer, lærreder i varierende størrelser, whiteboards og teleslyngeanlæg til hørehæmmede.

Hent mere inspiration her

Del denne side