Bymose Hegn

Bymose Hegn har mange faste kunder, som typisk nyder stedet og omgivelserne - væk fra det hele. Med ro til diskussion, læring og værktøjer til at bryde rutiner og ændre vaner. 

Målet for Bymose Hegn er at give sine mødegæster de bedste rammer for møder, kurser og konferencer. Rammer og oplevelser, som du vil værdsætte og ønske at komme tilbage til. Derfor taler kursusafdelingen på Bymose Hegn ikke kun om at gøre op med kedelige møder. De gør noget ved dem – og dig. 

Nøgleordet er involvering. Bymose Hegn ønsker at involvere sig i dig som kunde. Forstå hvilke mål du har for mødet eller konferencen, og så skabe rammer, der understøtter dit mål.

Fakta om Bymose Hegn

Bymose Hegn ligger kun 35 minutter fra København, men der er en verden til forskel. Her -ude i hegnet - er du væk fra larmen og her er højt til loftet.

Konferencesalen kan rumme op til 150 personer i en biografopstilling.

Desuden er der fire store plenumlokaler, hvor de tre største hver har plads til 60 personer i biografopstilling.

18 gruppelokaler med plads til otte personer, hvor der kan arbejdes, tænkes nyt og udvikles.

113 velindrettede, moderne og funktionelle dobbeltværelser med telefon, tv, buksepresse, strygejern, hårtørrer og gratis adgang til trådløst internet.

Indendørs pool og saunafaciliteter. Der er bordtennis, billard, dart, volleyball samt petanque. Du kan også løbe en tur - ud i skoven, som er nabo