Frederiksborg Centret

Plads til mange mennesker, store oplevelser og masser af aktiviteter!

Uanset om I er 2 eller 2000 personer, så kan FrederiksborgCentret tilbyde jer et lokale, der passer præcis til jeres behov.

FrederiksborgCentret er et multihus med stor fleksibilitet, moderne faciliteter og uendeligt mange aktivitetsmuligheder både inde og ude.

Jeres arrangement kan derfor kombineres med blandt andet teambuilding, wellness, et sports- eller temaarrangement eller vores begivenhedsrige eventkalender, der rummer arrangementer for enhver smag.

Fakta om Frederiksborg Centret

  • FrederiksborgCentret er Nordsjællands største kursus- og konferencecenter, og kan servicere selskaber på op til 2000 gæster i samme lokale. Herudover kan der bespises 250 gæster i Restaurant F, og cirka 125 gæster i Café lille F. Selvom stedet er stort og professionelt, så garanterer vi, at servicen er personlig og maden af høj kvalitet.
  • Lokalerne i FrederiksborgCentret kan indrettes præcis, som I ønsker det - både hvad angår borde og stole, podier, sceneopstillinger, lys og lyd. Stedet er derfor særdeles velegnet til alle former for mødeaktiviteter, kurser, konferencer og kongresser.
  • Uanset om I ønsker at forvandle stedet til en fitness-sal, en afrikansk jungle, en oktoberfest eller sågar en hawaiifest i svømmehallen, så kan vi klare det. Vi har stor erfaring, og masser af ideer til at skabe et tema, som kan sætte prikken over i'et i forbindelse med jeres arrangement.
  • FrederiksborgCentret ligger med smuk natur og spændende kultur inden for kort afstand.