Havgaarden Badehotel

Sol, blæst, sand og vand … Velkommen til Havgaarden Badehotel nær Tisvildeleje i Nordsjælland. Lad os byde dig indenfor i vores stråtækte idyl. Vi har 18 charmerende værelser og en suite. En hyggelig restaurant, hvor kokken tryller udsøgte middage frem af årstidens råvarer. Og en skøn pejsestue, hvor ilden knitrer og lun hygge spreder sig.

Og lad os byde dig udenfor i vores skønne natur. Vi har en dejlig terrasse med fabelagtig udsigt. En rummelig have med mange små oaser. Og egen trappe ned til stranden langs Kattegat, hvor du kan opleve alt fra romantisk solnedgang og havblik om sommeren, til brusende bølger og ruskvejr i vintermånederne.

  • Giv kærligheden nye vitaminer. Forkæl dig selv og din udkårne med en pause fra hverdagens stress og jag
  • Glæd familien og vennerne med den store fest, som bliver til gyldne minder om livets store øjeblikke
  • Gør indtryk på kolleger eller kunder med et møde i omgivelser, der får sammenholdet til at blomstre og kreativiteten til at flyde frit

Du slapper af og nyder livet … vi sørger for resten!

Fakta om Havgaarden Badehotel

Havgården Badehotel er beliggende mindre end 200 meter fra Vejby badestrand i Kattegat. I klart vejr kan man fra stranden se til Kullen. Havgaarden er fra 1825, var i sin oprindeligste form en helt almindelig bondegård, 90 år senere i 1915, købte Karen Ziebe gården, omdannede stedet til pensionat og solgte jorden fra til i alt 80 sommerhusparceller.

Ejendommen består af 3 bygninger. Hovedhuset er oprindeligt fra 1827 men ændret og ombygget mange gange siden og fremstår med bl.a. en moderne restaurant med selskabslokaler og 18 værelser, alle med bad og toilet. Der afholdes mange konferencer, konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og mange andre arrangementer på stedet.

I den nyere restaurant, glassalen er der plads op til 80 gæster ved større selskaber.

Der er gode lokaler der så glimrende kan anvendes til afholdelse af mindre konferencer, hvor firmaer der gerne vil have stedet for sig selv med succes kan afholde kurser eller tilsvarende.

Det tilliggende sommerhus på egen grund fremstår autentisk med megen hygge og stemning.