Hotel Hornbækhus

Velkommen til Hotel Hornbækhus, et af Danmarks dejligste badehoteller.

Vi ved af erfaring, at der er en klar sammenhæng mellem omgivelserne, oplevelsen og udbyttet af jeres møde- og kursusaktivitet.

Hos os handler det derfor ikke alene om hotellets charmerende rammer og vores fantastiske beliggenhed tæt på skov og strand. Det handler i lige så høj grad om vores dygtige personale, der alle sætter en ære i at omgås vores kunder med nærvær og personlig indlevelse.  Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at alting klapper som det skal under afviklingen af en konference eller et kursus. Vi beskæftiger os derfor ikke med begrænsninger - vi ser kun muligheder. Dét er vores måde at sikre os glade tilbagevendende gæster på.

Vores internationale gourmet køkken samt spændende udvalg af vine er garant for kulinariske oplevelser, ligesom I altid har mulighed for at sætte jeres individuelle præg på forplejningen, hvis i har særlige ønsker.

På grund af hotellets størrelse er vi ideelle til mindre konferencer og kurser, hvor man ikke ønsker at være iblandt mange andre.

Fakta om Hotel Hornbækhus

Hotel Hornbækhus råder over fem mødelokaler:

1 lokale med plads til 60 personer i biografopstilling, 1 lokale med plads til 15 personer samt 3 grupperum

Alle lokaler har standard AV-udstyr samt trådløst internet.

Her er 26 smukt indrettede værelser i gustaviansk herregårdsstil, og er det ikke nok, kan man inkludere søsterhotellet Villa Strand, blot 100 m. væk, der har 16 værelser.

Hvis I ønsker, kan I også få hele hotellet for sig selv. Vi regner gerne et tilbud.