Kulturværftet

Event, møde- og konferencested
-her er rum til ekstraordinære oplevelser.

Få meter fra kajen i Helsingør strækker Kulturværftets ikoniske glasparti sig ud mod havet, og spejler sig med Kronborg i bygningens glasfacetter. De gamle værftsbygninger er ny-moderniserede og forbundet af en arkade med store glaspartier og rå stålkonstruktion. Her mærker man straks historiens vingesus og det rige kultur- og havneliv i Kulturhavn Kronborg, og så finder man bl.a. Nordsjællands største kulturprogram, et prisbelønnet bibliotek, et travlt spisehus og den flotteste udsigt til M/S Museet for Søfart, Kronborg og den svenske kyst.

De 13.000 m2 rummer også flere scener og mødelokaler, som tiltaler jer, der er til et anderledes og lidt råt mødested. Koncerter, forestillinger og shows er en naturlig del af hverdagen og her er liv og leben.

Vores erfarne eventfolk står klar til at skræddersy jeres event, møde eller konferencedage og gerne med afsæt i det kulturliv, som området byder på.
F.eks. en rundvisning i Kulturhavn Kronborg, eller lad mødedelta­gerne slutte dagen af med en kulturoplevelse - et show, et foredrag eller måske noget helt specielt – kun for jer ...

Fakta om Kulturværftet

  • Kulturværftet rummer syv mødelokaler i forskellige størrelser, og kan suppleres med to ekstra lokaler i Toldkammeret.
  • Store Scene kan ved konferencer forvandles til topmoderne auditorium med plads til omkring 500 siddende gæster, hvilket gør det til et af Nordsjællands største
  • Lille Scene med 116 siddepladser kan også indrettes fleksibelt til møder, foredrag eller spisning med flot udsigt til Kronborg, Sundet og Sveriges kyster.
  • Der er internetadgang overalt i huset og mødelokalerne er praktisk indrettet med funktionsvægge, og blandt andet projektorer, lærreder i varierende størrelser og whiteboards.

Se flere fakta og blive inspireret i Kulturværftets online magasin