Madam Sprunck

Madam Sprunck er meget mere end et mødested. Det er en restaurant, det er et hotel, det er en natklub men det er fremfor alt et sted, hvor man kan holde møde i helt utraditionelle omgivelser.

Skal mødet eller konferencen krydres med teambuilding og aktiviteter, hjælper vi gerne. F.eks med en oplevelsesrig skattejagt på Kronborg, en historisk vandretur i Helsingørs stræder, et besøg i den gamle Klarerergård, et foredrag eller måske en hyggelig vinsmagning med tapas i vores vinkælder. 

Lad fantasien få frit spil, fortæl os om din idé – vi står klar til at føre idéen ud i livet!

-Og vi ser selvfølgelig specialister i selskaber både med og uden overnatning.

Fakta om Madam Sprunck

Madam Sprunck er ikke som andre mødesteder.

Men det var selve Madam' en heller ikke. I sidste halvdel af 1700-tallet skabte hun et gæstegiveri, hvor service og kvalitet var i topklasse. Helt uden at forlade Helsingør lod hun sig inspirere til at skabe nye oplevelser for sine gæster. Det er på denne tradition, der i dag skabes nye og helt anderledes mødeoplevelser.

Man kan leje restauranten, natklubben eller tilstødende mødelokale, der ligger 5 meter fra hotellet, der ligger midt i den gamle historiske og charmerende bykerne. Tæt på banegården, havnen og i gå afstand til Kulturværftet og Kronborg Slot.

Hotellet råder over ialt 37 værelser, alle charmerende og med eget bad & toilet.

Kontakt os for en snak om netop din konference. Vi guider dig igennem alle praktiske forhold fra A-Z, og vi glæder os til at byde velkommen.