Marienlyst Strandhotel

Historiske rammer, komfort, kvalitet og muligheder

Marienlyst Strandhotel er beliggende i naturskønne omgivelser med direkte adgang til Øresund og flot udsyn til Kronborg Slot.

Vores lokaler og faciliteter er ny-renoverede og tilpasset en effektiv møde- og konferenceafvikling med plads til fordybelse og socialt samvær.

Vi gør os umage for at være nærværende, hjælpsomme værter med kærlig og sans for detaljerne, både hvad angår den lækre mad og de flotte vine. Vi sørger for, at sundhed og økologi indgår som en naturlig del af et ophold på hotellet, men ikke mindst er de gode oplevelser for vores gæster og besøgende et mål for os alle. 

Fakta om Marienlyst Strandhotel

4-stjernet hotel med 130 værelser og 30 ekstra på vej, der er sikkerhedsgodkendt til fx EU-topmøder Marienlyst salen har plads til 360 konferencedeltagere, et par sportsvogne og store tanker.

Komplet konferenceafdeling, der er helt nyistandsat og åbnet ud mod havet med 18 konferencelokaler. 

Se lokale oversigt.

Brasserie 1861

Navnet Brasserie 1861 refererer til hotellets grundlæggelsesår, og i den - også helt nyistandsatte restaurant tilbyder vi nordisk-inspirerede retter af den højeste kvalitet, og, hvor muligt, er råvarerne økologiske og nøje udvalgte for at opnå de lækreste resultater.

Brasserie 1861 skal være en af Danmarks bedste hotelrestauranter. Vi ønsker at levere en høj standard på vores mad og service, samt fokusere på økologi og velfærd.