M/S Museet for Søfart

Prisbelønnede rammer med kant

Få BIG - Bjarke Ingels Groups banebrydende arkitektur som rammen om dit arrangement på det prisbelønnede M/S Museet for Søfart.

”A cutting-edge cultural venue”
New York Times

Møde, modeshows og gallamiddag i maritime rammer
Over Helsingør Værfts gamle tørdok svæver broer af glas og stål, og en let skrånende rampe fører dig ned til nyskabende arkitektur og maritim historie. Her kan du bl.a. booke Danmarks smukkeste auditorium med dens 139 Arne Jacobsen stole eller middag i museets café med udsigt og adgang til tørdokken.

Skal du afholde større arrangementer er der mulighed for at leje hele museet og spise middag i prisbelønnede udstillinger blandt maritime genstande, store filmprojektioner og lydbilleder.

M/S Museet for Søfart egner sig til mange slags events. Museet har bl.a. været ramme for bryllupper, modeshows, receptioner, gallamiddage, koncerter og produkt launches. Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste kokke og leverer både menuen til gallamiddagen og buffeten til receptionen.

Ønsker I et afbræk i jeres konference, så er der rig mulighed for at booke en rundvisning på museet – f.eks. med fokus på arkitekturen, sømanden, navigation eller varer og handelsveje.

Lokaler på M/S Museet for Søfart

Kronborgbroen – Danmarks smukkeste auditorium:
139 siddepladser
  

Det Blå rum - møde- og konferencerum:
48 siddepladser

M/S Café:
120 siddepladser

Book hele museet og hold din gallamiddag eller reception i prisbelønnede udstillinger.